Despre mine

duminică, 6 martie 2011

" Taina Kogainonului. Muntele sacru al dacilor", Panculescu Cristina

" În Bucegi, în zona Vârfului Omu se află cel mai important Centru Energetic-Informaţional natural al planetei; existenţa lui este semnalată de toate tradiţiile, sub numele sau mai exact prin conceptul de Centru. Zona care conţine acest Centru este Sanctuarul principal Altarul Kogaiononului.
Deci Muntele Sacru al dacilor se află în Bucegi; el este structurat pe trei niveluri care corespundeau la tot atâtea trepte de iniţiere:
Primul nivel: Peştera lui Zalmoxis identificată cu Peştera Ialomiţei, în 12 mai 1986;
Al doilea nivel: Platoul Babelor unde se află Sfinxul de la care a început totul, în 25 noiembrie 1984;
Al treilea nivel: Zona Vârfului Omu, care este Sanctuarul principal.
Strămoşii noştri nu au ales întâmplător acest munte; ei cunoşteau existenţa acestui Centru precum şi legile care guvernează funcţionalitatea lui căci, după cum afirma Herodot, geţii, cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci, ştiau a se face nemuritori.
Vârstele umanităţii sunt determinate de variaţia activităţii energetic-informaţionale a acestui Centru, activitate supusă legilor ciclice universale.
Legile care guvernează acest Centru planetar conexiunile, funcţia şi activitatea lui prin generalizare, conduc la cheia problemelor fundamentale rămase fără răspuns ale cosmogoniei şi cosmologiei."
Prezentarea cartii si imaginea au fost preluata de aici de unde puteti cumpara cartea la pretul de 54,00 lei.
Puteti citi mai jos cartea online.
Taina Kogaiononului Muntele Sacru Al Dacilor

" Femeia si astrele", Danet Georgiana

Imaginea a fost preluata de pe siteul
http://www.okazii.ro/catalog/51201619/georgiana-danet-femeia-si-astrele.html de unde poate fi achizitionata cartea la pretul de 5,oo lei.

Puteti citi mai jos cartea online.
Danet, Georgiana - Femeia Si Astrele

Stelele si constelatiile

"Pitagora considera că fiecare stea, planetă sau satelit emite o vibraţie proprie pe parcursul călătoriei sale prin spaţiu şi că toate vibraţiile corpurilor cereşti compun ceea ce se numeşte "muzica sferelor" sau Armonia Universală. Când se naşte o fiinţă, în structura atât de proaspătă, nesofisticată şi sensibilă se întipăreşte melodia creată de vibraţiile stelare din acel moment. Această impregnare rămâne în fiinţă pe parcursul întregii vieţi şi este determinantă pentru modul ei de a fi şi de a acţiona.
Prima inspiraţie a noului născut aduce în corp odată cu aerul şi energia cosmică specifică acelui moment şi loc. Această întipărire seamănă cu realizarea unei fotografii sau chiar cu umplerea unei forme cu un aliaj topit care apoi se solidifică. Tradiţia populară explică acest proces printr-o metaforă sublimă: la naştere pruncul este asistat de Ursitoare (reprezentarea energiilor astrale personificate) şi ele influenţează nou-născutul cu puterea lor, hărăzindu-i cursul întregii vieţi. "

Citi online textul mai jos.
Astrologie - Stelele Si Constelatiile Cu Poze

" Tratat de astrologie", Armand Cosntantinescu


"Cartea scrisă de Armand G. Constantinescu, conţine tot ce ceea ce trebuie să conţină un tratat de astrologie: care este semnificaţia zodiilor, ce influenţă au planetele asupra noastra în funcţie de zodia în care se află, ce sunt casele astrologie şi ce semnificaţie au ele, semnificaţia aspectelor planetare (trigoane, sextile, conjuncţii etc.), interpretarea unei astrograme, cum se pot prognoza anumite evenimente din viaţa noastră, ce este revoluţia solară, ce sunt tranzitele planetare, câte ceva despre astrologia ezoterică, astrologie şi cabala, un studiu astrologic asupra maladiilor, şi bineînţeles o serie de astrogame comentate."
Recenzia a fost preluata de site-ul http://www.jovis.ro/Cartea-Tratat-de-astrologie-Armand-G-Constantinescu-2.htm de unde poate fi achizitionata la pretul de 19.60 lei.
Fragment din carte: " Punctul nostru de plecare în cercetarea astrologică rămâne deci un pur determinism. El este perfect logic, fiindcă este acelaşi care prezidează toate manifestările vieţii, de la ciclurile cosmice până la viaţa intracelulară. Şi mai e ceva... Destinul uman este programat de sufletul omenesc înainte de a veni la reîntrupare.
Fazele dureroase sau chiar dramatice ale vieţii pământene nu reprezintă altceva decât echilibrări pentru perfecţiuni. Această gândire poate să fie dezolantă ca practică de viaţă, dar e perfect logică şi recomandabilă. O spune clar Mântuitorul când îndeamnă la purtarea crucii.
Şi totuşi, deasupra acestei idei şi a destinului implacabil mai există o orânduială superioară care poate da o consolare şi o îndrumare."
Puteti citi cartea online mai jos.


Constantinescu Armand - Tratat de Astrologie -

Psihologie sociala, Adrian Neculau

Cuprins
Prefata
Cuvânt înainte
Construirea realităţii sociale
Caracteristici ale reprezentărilor sociale
Reprezentările sociale-dezvoltări actuale
Reprezentările sociale ale inteligentei: cercul vicios al evaluarii
Reprezentarile sociale ale grupurilor minoritae
Notiunea de atribuire in psihologia sociala
Teoriile disonantei cognitive
Memoria sociala, organizarea si reorganizarea ei
Personalitatea in relaţiile interpersonale
Interactiuni sociale si dezvoltari cognitive
Eul in cognitia sociala
Personalitatea - o constructie sociala
Relatiile interpersonale si sociometria
Cecetarea comunicarii astazi
Roluri si conflicte de roluri
Psihologia simtului comun si relatiile interpersonale
O perspectiva psihologica asupra schimbarii
Strategii de influenta sociala si de persuasiune: teoria elaborarii conflictului
Interventia psihosociologica si resursele sale tehnice
Consultantul, o persoana la lucru si de lucru
Mecanisme si strategii ale persuasiunii
Cooperarea si conflictul- o perspectiva piagetiana
Grupuri, organizatii, mase
Dinamica grupurilor restranse
Relatiile intre grupuri: identitate sociala si identitate personala
Institutii si organizatii
Descoperirea maselor
Distorsiuni si reconstructie
Sărăcia - o abordare psihosociologica
Agresivitatea
Comportamentul prosocial

Cartea o puteti studia gratuit aici insa necesita o suma de bani pentru a fi descarcata.
De asemenea am mai gasit un link de unde cartea poate fi si downloadata gratuit.