Despre mine

Fotografia mea
e-mail. bibliotecagri@gmail.com

duminică, 6 martie 2011

" Tratat de astrologie", Armand Cosntantinescu


"Cartea scrisă de Armand G. Constantinescu, conţine tot ce ceea ce trebuie să conţină un tratat de astrologie: care este semnificaţia zodiilor, ce influenţă au planetele asupra noastra în funcţie de zodia în care se află, ce sunt casele astrologie şi ce semnificaţie au ele, semnificaţia aspectelor planetare (trigoane, sextile, conjuncţii etc.), interpretarea unei astrograme, cum se pot prognoza anumite evenimente din viaţa noastră, ce este revoluţia solară, ce sunt tranzitele planetare, câte ceva despre astrologia ezoterică, astrologie şi cabala, un studiu astrologic asupra maladiilor, şi bineînţeles o serie de astrogame comentate."
Recenzia a fost preluata de site-ul http://www.jovis.ro/Cartea-Tratat-de-astrologie-Armand-G-Constantinescu-2.htm de unde poate fi achizitionata la pretul de 19.60 lei.
Fragment din carte: " Punctul nostru de plecare în cercetarea astrologică rămâne deci un pur determinism. El este perfect logic, fiindcă este acelaşi care prezidează toate manifestările vieţii, de la ciclurile cosmice până la viaţa intracelulară. Şi mai e ceva... Destinul uman este programat de sufletul omenesc înainte de a veni la reîntrupare.
Fazele dureroase sau chiar dramatice ale vieţii pământene nu reprezintă altceva decât echilibrări pentru perfecţiuni. Această gândire poate să fie dezolantă ca practică de viaţă, dar e perfect logică şi recomandabilă. O spune clar Mântuitorul când îndeamnă la purtarea crucii.
Şi totuşi, deasupra acestei idei şi a destinului implacabil mai există o orânduială superioară care poate da o consolare şi o îndrumare."
Puteti citi cartea online mai jos.


Constantinescu Armand - Tratat de Astrologie -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de spus...